Oblikovanje vizitk v tiskarni Medium z več kot dvajsetletnimi izkušnjami s področja tiska, grafike in oblikovanja je pametna odločitev. Glavna dejavnost je tiskanje, grafično oblikovanje, grafična priprava, skeniranje in fotografija, založništvo prodaja koledarjev, tiskanje vizitk, rokovnikov, planerjev, poslovnih daril ter promocijskih izdelkov.

oblikovanje, vizitk, tisk, tiskarna, tiskarne, tiskanje, cenik, digitalni, offset, poslovno darilo, poslovna, darila, promocijska, na majice, verzi, rojstni dan, plakatov, vizitk, letakov, fotografija, koledar, ilustracija, design, rojstni dan

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

Certifikati

Fotoknjige – Vi oblikujete, mi tiskamo

Shranite svoje spomine s pomočjo fotoknjige. Izdelujemo različne tipe fotoknjig, različne velikosti, debeline in vezave. Po želji vam ponudimo tudi oblikovanje in grafično pripravo.

Sami lahko oblikujete fotoknjigo z vašimi grafičnimi programi doma (profesionalni grafični programi ali pa enostavno uporabite Microsoftowe programe, kot npr. MS publisher, MS Word, MS PowerPoint...).

Ko končate z oblikovanjem v kateremkoli programu, shranite pdf datoteko (izberte možnost visokokvalitetni pdf za tisk) in nam jo pošljite preko FTP-ja. Za tisk in vezavo poskrbimo mi.

Vaša fotoknjiga ima lahko od 28 do 120 strani, različne vezave, po vaših željah je lahko potiskana tudi zunanja stran platnice.

Cena foto knjige s trdimi platnicami že od:
20 eur za format 15x21 cm
29 eur za format 21x28 cm
39 eur za format 30x30 cm
78 eur za format 42x30 cm
CELOTEN CENIK

Dodatne informacije in pomoč na ali 04/ 580 50 20.

 

© 2005 - 2020, Medium d.o.o. Žirovnica, vse pravice pridržane. Izvedba Webshocker
Oblikovanje Vizitk, Plakatov Die Druckerei Medium Poslovna Darila Medium Tiskarna Medium